Minőségfejlesztés a közművelődésben II. modul: Közművelődési szervezetek helyszíni szemléje (auditja)A Budapesti Művelődési Központ 30 órás akkreditált képzése kulturális szakembereknek. A képzés során a résztvevő képessé válik az előző modulban megtanult önértékelési rendszerek helyszíni ellenőrzésére. A gyakorlati foglalkozásokon elsajátítja a pályázati anyagok átvizsgálásának és azok értékelésének módszertanát, valamint megismerkedik az audit előkészítésének és lefolytatásának a menetével.

Tervezett kezdési időpont: 2018. tavasz

minoseg2 kepzesi ismerteto


 

Minőségfejlesztés a közművelődésben II. modul: Közművelődési szervezetek helyszíni szemléje (auditja)

A tanfolyam kezdési időpontja a jelentkezések függvényében kerül kialakításra.

 Jelentkezési határidő: a képzésre a jelentkezés folyamatos. A tanfolyamok a megadott minimum létszám figyelembevételével folyamatosan indulnak.

Fő témakörök:

  • az audit és az auditor
  • Minősített Közművelődési Szervezet Cím és Díj pályázati anyagok átvizsgálása, értékelése
  • az audit lefolytatása
  • követő audit

A részvétel feltételei:

  • szakirányú felsőfokú szakmai végzettség vagy bármely felsőfokú végzettség + szakirányú OKJ szakképesítés
  • minimum 5 éves közművelődési vagy minőségügyi szakmai gyakorlat
  • az I. modul (Önértékelés a közművelődési szervezeteknél) tanúsítvánnyal igazolt elvégzése

 A képzés sikeres elvégzését követően a résztvevők tanúsítványt kapnak.

 Figyelem! A jelentkezés egyben kötelezettségvállalás a részvételi díj megfizetésére. A jelentkező a képzésen való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 10 nappal mondhatja le, fizetési kötelezettség nélkül!
Amennyiben a képzés a Budapesti Művelődési Központ által kerül lemondásra (pl.: a jelentkezők száma nem érte el a minimális létszámot), a befizetett képzési díjat 100%-ban visszafizetjük Önnek!

 

 

minoseg2 online reg

 

Amennyiben nem felel meg Önnek a fenti képzési időpont, de szeretne értesítést kapni a következő képzés indulásakor, küldje el nekünk elérhetőségeit az Online előregisztrációs űrlapon!

Az előregisztráció nem jelent konkrét jelentkezést a képzésre! A képzés indulásakor oktatásszervezőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a jelentkezés menetével kapcsolatban.

 Ezt a tanfolyamunkat igény esetén kihelyezett formában is megvalósítjuk. A részletekkel kapcsolatban keresse oktatásszervezőnket!

További információ kérhető: Pongrácz Éva, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: (06 1) 371-2787.

Mentés

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760