Kulturális intézmények vezetőinek képzéseA 60 órás képzés célja, hogy lehetőséget kapjon a résztvevő arra, hogy a képzés teljesítése után a 150/1992 (XI.20.) Kormányrendeletben előírtak szerint kulturális intézményben magasabb vezetői állást megpályázzon. A képzés célja még, hogy segítse a kulturális területen tevékenykedő középvezetőket életpályájuk kiteljesítésében, egy kulturális intézmény magasabb vezetői pozíciójának betöltésére.

Tervezett kezdési időpont: 2017. ősz

kultvezetokepzes kepzesi ism

   Fő témakörök:

  • Vezetői kompetenciák és készségek fejlesztése
  • Államigazgatási, jogi és szervezeti ismeretek
  • A minőségirányítás alkalmazása a vezetésben
  • Együttműködési lehetőségek és jogi kötelezettségek
  • Gazdálkodási és pénzügyi ismeretek

 

 A részvétel feltételei:

  • felsőfokú iskolai végzettség
  • két év szakmai gyakorlat

Jelentkezési határidő: a képzésre a jelentkezés folyamatos. A tanfolyamok a megadott minimum létszám figyelembevételével folyamatosan indulnak.

 A képzés sikeres elvégzését követően a résztvevők tanúsítványt kapnak.

Figyelem! A jelentkezés egyben kötelezettségvállalás a részvételi díj megfizetésére. A jelentkező a képzésen való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 10 nappal mondhatja le, fizetési kötelezettség nélkül!
Amennyiben a képzés a Budapesti Művelődési Központ által kerül lemondásra (pl.: a jelentkezők száma nem érte el a minimális létszámot), a befizetett képzési díjat 100%-ban visszafizetjük Önnek!

kult vezetokepzes online reg

 Amennyiben nem felel meg Önnek a fenti képzési időpont, de szeretne értesítést kapni a következő képzés indulásakor, küldje el nekünk elérhetőségeit az Online előregisztrációs űrlapon!

Az előregisztráció nem jelent konkrét jelentkezést a képzésre! A képzés indulásakor oktatásszervezőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a jelentkezés menetével kapcsolatban.

 További információ kérhető: Pongrácz Éva, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: (06 1) 371-2787.

 

Mentés

Mentés

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760