Ifjúsági közösségszervezésBudapesti Művelődési Központ 50 órás akkreditált képzése kulturális szakembereknek és ifjúsági csoportokkal foglalkozók számára. A komplex továbbképzés lehetővé teszi, hogy a képzés elvégzése után a résztvevők korszerű, aktív részvételre ösztönző programokat szervezzenek, ifjúsági közösségeket segítsenek, ifjúsági témában ismereteiket bővítsék.

Tervezett kezdési időpont: 2018. tavasz

  Ifjúsági közösségszervezés képzési ismertető


A tanfolyam kezdési időpontja a jelentkezések függvényében kerül kialakításra.

 Jelentkezési határidő: a képzésre a jelentkezés folyamatos. A tanfolyamok a megadott minimum létszám figyelembevételével folyamatosan indulnak.

Ifjúsági közösségszervezésFő témakörök: 

  • ifjúságpolitika, a korcsoport szociológiai, szociálpszichológiai jellemzői, korosztály-specifikus elérés, aktivizálás
  • kommunikáció és konfliktuskezelés
  • csoportvezetés eszköztára
  • pályaorientáció
  • önkéntesség, iskolai közösségi szolgálat
  • joggyakorlás, érdekérvényesítés
  • kapcsolat- és hálózatépítés
  • forrásteremtés

 A részvétel feltétele: érettségi

 A képzés sikeres elvégzését követően a résztvevők tanúsítványt kapnak.

 Figyelem! A jelentkezés egyben kötelezettségvállalás a részvételi díj megfizetésére. A jelentkező a képzésen való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 10 nappal mondhatja le, fizetési kötelezettség nélkül!
Amennyiben a képzés a Budapesti Művelődési Központ által kerül lemondásra (pl.: a jelentkezők száma nem érte el a minimális létszámot), a befizetett képzési díjat 100%-ban visszafizetjük Önnek!

 

 

 

ifjusagi online reg

 

 

 

Amennyiben nem felel meg Önnek a fenti képzési időpont, de szeretne értesítést kapni a következő képzés indulásakor, küldje el nekünk elérhetőségeit az Online előregisztrációs űrlapon!

Az előregisztráció nem jelent konkrét jelentkezést a képzésre! A képzés indulásakor oktatásszervezőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a jelentkezés menetével kapcsolatban.

További információ kérhető: Pongrácz Éva, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: (06 1) 371-2787.

Ezt a tanfolyamunkat igény esetén kihelyezett formában is megvalósítjuk. A részletekkel kapcsolatban keresse oktatásszervezőnket!

Mentés

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760