Felnőttképzés a BMK-banSzakmai képzéseinket akkreditáltatjuk a kulturális szakemberek szervezett képzési rendszerében. 2013. január 22-én intézményünk az országban elsőként vehette át a szakmai munkáért kapható legmagasabb elismerést, a Közművelődési Minőség Díjat. Ezzel a BMK felnőttképzési tevékenységét is elismerték. A „Minősített Közművelődési Intézmény Cím” és a „Közművelődési Minőség Díj” azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A Díjat évente egy intézmény kaphatja meg. 2011-ben Minősített Közművelődési Intézmény Címet kaptunk.

2008-ban megszereztük, majd 2012-ben megújítottuk intézményi akkreditációnkat, mely által az addigi képzési rendszerünket hivatalosan is minőségi garanciával láttuk el. A "2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről" változásainak életbe lépésével megszűnt az intézményakkreditáció. Intézményünket ez a változás 2014. szeptember 1-jétől érintette. A közművelődési szakmai képzéseink indításakor továbbra is alkalmazzuk a korábban bevált, szabályozott folyamatainkat. 

2002. májusában – az akkori felnőttképzési törvény előírásai szerint – elsők között vetettük nyilvántartásba intézményünket.

A Budapesti Művelődési Központ 1979-es megalakulása óta foglalkozik a felnőttek formális és nemformális képzésével. Folyamatosan indítjuk lakossági és szakmai képzéseket, nyelvi klubfoglalkozásokat, valamint ismeretterjesztő előadásokat tartunk.

Az intézményben a Palló Felnőttképzési Tanácsadó Iroda megszűnése (2017. év óta) a személyes felnőttképzési tanácsadás megszűnt.

A Budapesti Művelődési Központ által szervezett számos programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó-/videofelvétel készül, amelyet az intézmény honlapján vagy Facebook oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

 Kérjük, olvassa el Adatkezelési Tájékoztatónkat: http://bmknet.hu/bmknet-adatvedelem

 MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták:
N47.464206, E19.03141

 Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval (akadálymentes), az 1-es villamossal, a 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park (előzőleg Kelenföld városközpont) megállónál kell leszállni. Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: BMK Facebook oldal
Szeresse Ön is elkapott pillanatképeinket: BMK az Instán
Kövesse szösszeneteinket a Twitteren!
Látogasson el Youtube oldalunkra is: BMK Youtube csatorna
Lapozzon bele kiadványainkba: a BMK kiadványai az Issuun.

 

Közművelődési Minőség Díj 2012Közművelődési Minőség Díj 2012

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760