Minőségfejlesztés a közművelődésben I. modul: Önértékelés a közművelődési szervezeteknél A 30 órás képzés során a résztvevők képessé válnak közművelődési szervezetek minőségfejlesztési célú önértékelési tevékenységének megszervezésére, lebonyolítására és értékelés készítésére. A képzésen a résztvevők minőségügyi alapismereteket sajátítanak el, megismerik a közművelődés minőségfejlesztési programját, megtanulják az önértékelést segítő eszközök alkalmazását, valamint az önértékelés kivitelezésének gyakorlati lépéseit.

Tervezett kezdési időpont: 2018. tavasz

  Minőségfejlesztés a közművelődésben I. modul képzési ismertető

 

Minőségfejlesztés a közművelődésben I. modul: Önértékelés a közművelődési szervezeteknél - BMK

Jelentkezési határidő: a képzésre a jelentkezés folyamatos. A tanfolyamok a megadott minimum létszám figyelembevételével folyamatosan indulnak.

A részvétel feltételei:

A tanfolyam kezdési időpontja a jelentkezések függvényében kerül kialakításra.

  • minőségügyi alapismeretek 
  • a közművelődés minőségfejlesztési modellje
  • az önértékelést segítő eszközök
  • Minősített Közművelődési Intézmény Cím
  • benchmarking

 A képzés sikeres elvégzését követően a résztvevők tanúsítványt kapnak.

Figyelem! A jelentkezés egyben kötelezettségvállalás a részvételi díj megfizetésére. A jelentkező a képzésen való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 10 nappal mondhatja le, fizetési kötelezettség nélkül!
Amennyiben a képzés a Budapesti Művelődési Központ által kerül lemondásra (pl.: a jelentkezők száma nem érte el a minimális létszámot), a befizetett képzési díjat 100%-ban visszafizetjük Önnek!

 

 

minoseg1 online reg

 

 Amennyiben nem felel meg Önnek a fenti képzési időpont, de szeretne értesítést kapni a következő képzés indulásakor, küldje el nekünk elérhetőségeit az Online előregisztrációs űrlapon!

Az előregisztráció nem jelent konkrét jelentkezést a képzésre! A képzés indulásakor oktatásszervezőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a jelentkezés menetével kapcsolatban.

További információ kérhető: Pongrácz Éva, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: (06 1) 371-2787.

 

Mentés

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760