Kulturális intézmények vezetőinek képzéseA 120 órás képzés célja, hogy lehetőséget kapjon a résztvevő arra, hogy a képzés teljesítése után a 150/1992 (XI.20.) Kormányrendeletben előírtak szerint kulturális intézményben magasabb vezetői állást megpályázzon. A képzés célja még, hogy segítse a kulturális területen tevékenykedő középvezetőket életpályájuk kiteljesítésében, egy kulturális intézmény magasabb vezetői pozíciójának betöltésére.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.). Kedves Látogatóink, Kollégák! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, az Országgyűlés döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. november 11-től újabb intézkedésig Látogatókat nem fogad.

Kezdési időpont:
2021. március 25.  – a képzés betelt!

Projekttervezés, pályázatírás képzés indul 2021-benA BMK 30 órás akkreditált képzése kulturális szakembereknek. A képzés célja, hogy a résztvevők megfelelő szemléletmód és alapfokú pályázatírási ismeretek birtokában képesek legyenek projektek megtervezésére és forrásszervezésre. A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.). Kedves Látogatóink, Kollégák! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, az Országgyűlés döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. november 11-től újabb intézkedésig Látogatókat nem fogad.

Tervezett kezdési időpont: 2021. tavaszi évad

Online marketing – akkreditált szakmai képzés indul a BMK-ban a BikásparknálA résztvevők megismerik az online marketing alapjait. Az ismeretek birtokában képesek lesznek a hirdetések mesterfogásaira, a közösségi oldalak professzionális felhasználására, a célközönség elérésére és megfelelő tájékoztatására. A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.) Kedves Látogatóink! A koronavírus-vészhelyzetre való tekintettel, az Országgyűlés döntése alapján, a Budapesti Művelődési Központ 2020. november 11-től újabb intézkedésig Látogatókat nem fogad.

Tervezett kezdés: 2021. tavaszi évad.

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760