Kulturális intézmények vezetőinek képzése A 120 órás képzés célja, hogy lehetőséget kapjon a résztvevő arra, hogy a képzés teljesítése után a 150/1992 (XI.20.) Kormányrendeletben előírtak szerint kulturális intézményben magasabb vezetői állást megpályázzon. A képzés célja még, hogy segítse a kulturális területen tevékenykedő középvezetőket életpályájuk kiteljesítésében, egy kulturális intézmény magasabb vezetői pozíciójának betöltésére.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.).
Tavaszi képzés: 2022. február 17. 9.00 ♦ Figyelem, a képzés betelt! Előregisztráció az őszi képzésre ».

Projekttervezés, pályázatírás képzés indul a február 10-én!A BMK 30 órás akkreditált képzése kulturális szakembereknek. A képzés célja, hogy a résztvevők megfelelő szemléletmód és alapfokú pályázatírási ismeretek birtokában képesek legyenek projektek megtervezésére és forrásszervezésre.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.).
Időpont: 2022. február 10. 8.30. Előregisztráció a tanfolyamra » 

Jogi kalauz akkreditált továbbképzés közművelődési szakembereknekA BMK 30 órás akkreditált képzése kulturális szakembereknek. A képzés célja, A képzés során a résztvevők megismerik a közművelődési terület szakmai feladatellátására vonatkozó jogszabályokat és azok közelmúltbeli változásait.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.).
Tervezett kezdési időpont: 2022. tavaszi évad.

Online marketing – akkreditált szakmai képzés A résztvevők megismerik az online marketing alapjait. Az ismeretek birtokában képesek lesznek a hirdetések mesterfogásaira, a közösségi oldalak professzionális felhasználására, a célközönség elérésére és megfelelő tájékoztatására.
Időpont: 2022. január 27.
A képzés helyszíne: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI., Bikás park, Etele út 55./A.)
Folyamatos jelentkezéssel! Előregisztráció az őszi képzésre » 

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760