Internet kezdő tanfolyam a BMK-banA Budapesti Művelődési Központ 10 alkalmas gyakorlatorientált kezdő számítógépes képzést indít. A képzés azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a világháló nyújtotta lehetőségekkel az információszerzés és az elektronikus levelezés területén.
A részvétel feltételei:  a tanfolyamon való részvétel előképzettséget nem igényel.
Tervezett időpontok és díjak »

   Internetoktatás kezdőknek képzési ismertető

Fő témakörök:

  • a számítógép bekapcsolása, a billentyűzet és az egér használata
  • keresés az Interneten
  • elektronikus postafiók létrehozása
  • e-mail küldése, fogadása
  • Facebook

Tervezett kezdési időpont: 2019. második félév
A tanfolyam kezdési időpontja a jelentkezések függvényében kerül kialakításra.

Jelentkezési határidő: a képzésre a jelentkezés folyamatos. A tanfolyamok a megadott minimum létszám figyelembevételével folyamatosan indulnak.

A képzés díja: 10 alkalom 5000 Ft/fő. 

 A képzés sikeres elvégzését követően a résztvevők tanúsítványt kapnak.

Figyelem! A jelentkezés egyben kötelezettségvállalás a részvételi díj megfizetésére. A jelentkező a képzésen való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 10 nappal mondhatja le, fizetési kötelezettség nélkül!
Amennyiben a képzés a Budapesti Művelődési Központ által kerül lemondásra (pl.: a jelentkezők száma nem érte el a minimális létszámot), a befizetett képzési díjat 100%-ban visszafizetjük Önnek!

Internetoktatás kezdőknek online előregisztráció

 

 

 

Amennyiben nem felel meg Önnek a fenti képzési időpont, de szeretne értesítést kapni a következő képzés indulásakor, küldje el nekünk elérhetőségeit az Online előregisztrációs űrlapon!

Az elő regisztráció nem jelent konkrét jelentkezést a képzésre! A képzés indulásakor oktatásszervezőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a jelentkezés menetével kapcsolatban.

A képzés oktatásszervezője: Pongrácz Éva,
Telefon: 371-2787
 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,

1119 Budapest, Etele út 55. Telefon: 06/1/371-2760